Read about the Great Fleets Across America
Subscribe

School Bus Fleet Magazine Forums
School Bus Fleet Magazine Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Professional Garage
 Enter Forum: Professional Garage
 T444E no start
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

barser
New Member

9 Posts

Posted - 10/05/2013 :  6:51:08 PM  Show Profile  Visit barser's Homepage  Reply with Quote
1999 T444E no start, has no codes. has good fuel pressure and ICP.
will fire and almost run. ICP is over 600. but goes over 3000 after cranking for 5 seconds. has new fuel pump. has good key power and ground to ECM. buzz test showed noise on all 8 injectors.

BJ Henderson
Advanced Member

USA
227 Posts

Posted - 10/06/2013 :  04:43:14 AM  Show Profile  Send BJ Henderson an AOL message  Reply with Quote
What color is the smoke out of the exhaust when it is almost starting?

CMTT,CMAT,CMBT
Go to Top of Page

barser
New Member

9 Posts

Posted - 10/06/2013 :  3:09:41 PM  Show Profile  Visit barser's Homepage  Reply with Quote
white smoke when cranking, grey smoke when it fires
Go to Top of Page

Fastback
Top Member

985 Posts

Posted - 10/07/2013 :  04:29:07 AM  Show Profile  Reply with Quote
Is the glow plug system working as designed?

Why yes, the ORIGinal CHARGER is a Fastback
Go to Top of Page

barser
New Member

9 Posts

Posted - 10/08/2013 :  07:31:19 AM  Show Profile  Visit barser's Homepage  Reply with Quote
got the engine running. new fuel pump was defective and the coil on the IPR was loose. had no retaining nut Thanks for the response
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
 


School Bus Fleet Magazine Forums © 2013 School Bus Fleet Magazine Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000