Read about the Great Fleets Across America
Subscribe

School Bus Fleet Magazine Forums
School Bus Fleet Magazine Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Professional Garage
 Enter Forum: Professional Garage
 TC 2000 limp mode
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tjhodge
Active Member

15 Posts

Posted - 01/14/2014 :  11:39:48 AM  Show Profile  Visit Tjhodge's Homepage  Reply with Quote
I have a 2003 TC 2000 that came in yesterday with an issue with the transmission. The speedo went dead and the bus would not shift up or down, and it lost power. Ive tried getting the speedo back working but no luck. I checked the PDU box on the frame and the fuses in there are all good. Something is keeping the bus in this limp mode and I need help trying to figure out what the cause may be.

Jay Graham
New Member

7 Posts

Posted - 01/14/2014 :  5:01:43 PM  Show Profile  Reply with Quote
Check the wiring to the transmission computer from the battery. The wires rub on the bracket attached to the frame and cause the wires to corrode and seperate.
Go to Top of Page

Thomasbus24
Administrator

USA
3288 Posts

Posted - 01/16/2014 :  3:41:23 PM  Show Profile  Reply with Quote
Make sure you physically pull those PDU fuses and inspect them...don't just probe with test light. Had the blades so corroded up and off that I have no clue how the bus was running.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
 


School Bus Fleet Magazine Forums © 2013 School Bus Fleet Magazine Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000