School Bus Fleet Magazine Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Management/Operations
 Enter Forum: Management/Operations
 2009 IC Gauge Cluster DEAD
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

jmmiller@oldfortschools.org
New Member

4 Posts

Posted - 10/11/2021 :  12:33:20 PM  Show Profile  Visit jmmiller@oldfortschools.org's Homepage  Reply with Quote
Have a 2009 IC gauge cluster that is dead, down completely no buzzers no lights nothing NATTA!! Also have the sister bus that in cold weather the dash and light will take about 5-10 minutes to come on not cool when I can't see the oil pressure come up.....ANY HELP would be appreciated!

Bluenozer
Advanced Member

Canada
484 Posts

Posted - 10/12/2021 :  07:58:45 AM  Show Profile  Reply with Quote
check your ignition #1 and 2 relays in side panel, grounds on front of firewall by pass thru harness

OEM trained in wiring and all engine platforms for 20 years
Go to Top of Page

jmmiller@oldfortschools.org
New Member

4 Posts

Posted - 11/03/2021 :  08:12:40 AM  Show Profile  Visit jmmiller@oldfortschools.org's Homepage  Reply with Quote
Will do Bluenozer....Since it started doing this I figured out by accident that if I activate the ECON button or the Dash dimming switch the dash lights up and acts normal?????????
Go to Top of Page
   Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
 


School Bus Fleet Magazine Forums © 2017 School Bus Fleet Magazine Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000