Read about the Great Fleets Across America
Subscribe

School Bus Fleet Magazine Forums
School Bus Fleet Magazine Forums
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Professional Garage
 Enter Forum: Professional Garage
 2004 IHC instrument cluster
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Big John
Active Member

USA
15 Posts

Posted - 03/19/2013 :  06:59:23 AM  Show Profile  Reply with Quote
Replaced a dash/ cluster in a 04 IC because the gauges were all bouncing around at times. It worked perfectly for 2-3 months now its doing the same exact thing. Have any of you guys ran into new clusters acting up so shortly after replacement? Is there somthing else that could be causing this? The connections on the cluster look fine, it just seems like the replacement cluster has went out too.

Big John

IBTMech
Top Member

USA
973 Posts

Posted - 03/19/2013 :  2:20:45 PM  Show Profile  Visit IBTMech's Homepage  Reply with Quote
Those clusters are very frustrating. I've replaced some, soldered some and removed some with a desire to smash them up and send them to Navistar with a nastygram.
The most common issue is the solder around the ground terminal of the center plug cracking.

If it doesn't fit, FORCE it.
If it breaks, well, it needed replacing anyway.
Pullin' wrenches for 45 years.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
 


School Bus Fleet Magazine Forums © 2013 School Bus Fleet Magazine Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000